lloguer cotxes i vehícles Vic i Manresa
lloguer cotxes,fugonetes y vehicles manresa i vic


CS RENT A CAR. és una empresa dedicada al lloguer de vehicles sense conductor.

La nostra flota de vehicles està formada per turismes i vehicles industrials de diverses categories, en condicions òptimes de higiene i manteniment, que posem a la disposició dels nostres clients mitjançant lloguers de curt o llarg termini.

Mitjançant les nostres dues oficines: Manresa i Vic, pretenem donar un servei àgil i eficient al territori de la Catalunya Central.

Oferim la possibilitat de recollir i entregar vehicles a qualsevol de les nostres oficines, així com un servei de recollida i entrega de cotxes de lloguer a l’aeroport de Girona.

Per altra banda disposem d’una Àrea independent de Renting per a lloguers a llarg termini (de 1 a 5 anys), en la que es comercialitzen vehicles nous a interessants condicions.

Posem també la nostra flota de lloguer a disposició com a vehicles d’ocasió, representant una interessant opció de compra a preus molt competitius.

A CS RENT A CAR. pretenem donar solució a les necessitats dels nostres clients amb proximitat, il•lusió i molts anys d’experiència al sector de l’automoció.

Esperant prendre part en vacances, escapades de cap de setmana, trasllats, viatges de negocis i moltes experiències ens posem a disposició a les nostres instal•lacions de Vic i Manresa.

Fins aviat!
 

Cs  Rent a Car lloguer vehicles i furgonetes Manresa  i Vic