lloguer cotxes i vehícles Vic i Manresa
BASEFINALreduce_02


CONDICIONS GENERALS

1. Els nostres vehicles: Disposem d’una àmplia flota al seu servei, formada per turismes i vehicles industrials de diverses categories. Els vehicles que formen la nostra flota estan en les millors condicions de manteniment i higiene.
Disposem també d’extres per cobrir les necessitats del seu lloguer (GPS, cadiretes de nen petit, cadenes...).

2. Les nostres tarifes:
2.1. Inclouen:
-els quilòmetres indicats per tipus de vehicle. Si es sobrepassa el límit pactat es cobrarà l’excés de quilometratge recorregut al preu indicat a les tarifes, variable també segons el tipus de vehicle.
-Assegurança per col•lisió (CDW), cobertura per robatori (TP) i assistència en viatge en territori nacional . 
2.2. No inclouen:
-cobertura sobre la franquícia de l’assegurança CDW (CF), import de la franquícia especificat en la taula tarifària.
-Els danys a les parts mòbils del vehicle (pneumàtics, llantes, roda de recanvi, antena, equip musical, tapa-cubos, retrovisors, anagrames, eines i altres accessoris.)
-Els cops a les parts baixes del vehicle ni les tapisseries.
-En vehicles industrials i tot terreny, els cops al sostre del vehicle.
-Els danys al vehicle per negligència del conductor.
-Combustible, multes, extres, impostos ni suplements d’entrega o recollida fora de les nostres oficines.

3. Documentació necessària pel lloguer: el conductor del vehicle ha de disposar de DNI i permís de conduir emesos a la unió europea, originals (mínim 12 mesos d’antiguitat) i vigents.
L’edat mínima del conductor per vehicles dels grups A, B, C i D són 23 anys, per la resta de grups de vehicles 25 anys.
Hi ha la possibilitat d’afegir conductors addicionals al contracte, per a aquests caldrà aportar fotocòpia del DNI i del carnet de conduir al moment de formalitzar el contracte. Els requeriments per a aquests conductors són els mateixos que per al principal.

4. Servei de reserves: És recomanable fer la reserva amb el màxim d’antelació per tal de garantir en la mesura del possible la disponibilitat del tipus de vehicle en qüestió. Les reserves es poden formalitzar a través de la nostra pàgina web, via telefònica o personalment a les nostres oficines. Per confirmar la reserva caldrà efectuar una paga i senyal.

5. Recollida i entrega del vehicle: Farem entrega dels vehicles a les nostres oficines dins dels horaris d’atenció al públic que s’especifIquen en aquesta pàgina.

Disposem també, d’un servei especial de devolucions en dies festius o fora del nostre horari d’oficina, així com un servei d’entrega i/o recollida del vehicle a domicili, a l’estació de ferrocarrils o autobusos i a l’aeroport de Girona. Aquests serveis són considerats extres i s’han de contractar amb antelació.

El cotxe s’entregarà en perfecte estat de higiene i manteniment, amb el dipòsit ple de combustible. Podrà comprovar l’estat del vehicle i del dipòsit al  moment de recollida. Si alguna de les condicions citades anteriorment no es pogués complir se l’informaria abans de retirar el vehicle.

A l’hora de retornar el vehicle es tornarà a comprovar l’estat del mateix. Cal tornar el dipòsit de combustible ple, tal i com s’ha entregat, si no és així es facturarà a part el combustible faltant i el servei de repostatge.

6. Pagament del lloguer: s’haurà de realitzar el pagament del lloguer més l’import de la fiança al moment de recollir el vehicle.  Al retornar-lo es retornarà la fiança si no hi ha hagut desperfectes i es facturarà un possible excés de quilometratge i/o combustible. Es realitzarà com a mínim el cobrament de la fiança mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària.

7. Circulació a l’estranger: està permesa la circulació a la majoria de països de la unió Europea, caldrà però sol•licitar una autorització abans de sortir d’Espanya, o traslladar el vehicle a les illes Canàries o Balears.
8. En cas d’avaria disposa d’un servei d’assistència en carretera. Amb la documentació del vehicle hi trobarà un telèfon de contacte amb la companyia asseguradora.
 9. En cas d’accident disposa de fulls de “parte” amistós junt amb la documentació del vehicle, no dubti en contactar amb les autoritats competents.
10. Multes de trànsit: Segons la normativa vigent, al rebre la notificació d’una denúncia per infraccions de circulació,  l’empresa de lloguer de vehicles està obligada a identificar el/s conductor/s autoritzats mitjançant el contracte de lloguer. Les autoritats re-direccionaran les responsabilitats de les infraccions a l'arrendatari i/o conductors del vehicle.

 

Cs  Rent a Car lloguer vehicles i furgonetes Manresa  i Vic