lloguer cotxes i veh铆cles Vic i Manresa
BASEFINALreduce_02

Av铆s de Protecci贸 de Dades

En refer猫ncia al que estableix l’article 5 de la Llei Org脿nica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci贸 de dades de car脿cter personal, informem del seg眉ent:

Les dades recollides a trav茅s d’aquesta web passaran a formar part d’un fitxer de dades del qual el seu titular ser脿 CS RENT A CAR. La finalitat d’aquest fitxer ser脿 la gesti贸 i protecci贸 dels serveis sol路licitats a CS RENT A CAR. per part dels usuaris de la web.

El titular de les dades subministrades podr脿 exercir els seus drets d’acc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸 i oposici贸 de les dades a trav茅s de l’enviament d’un correu electr貌nic a la direcci贸 info@csrentacar.com

El responsable d’aquest fitxer 茅s CS RENT A CAR.

Declaraci贸 de privacitat

CS RENT A CAR, recopila i utilitza la informaci贸 personal per a la seva pr貌pia administraci贸 i per oferir als usuaris els serveis sol路licitats. Aix铆 mateix, Car Store Bages S.L., fa 煤s de les dades personals per informar als usuaris sobre els productes i serveis disponibles de CS RENT A CAR.

CS RENT A CAR, no podr脿 posar a la venta, llogar ni arrendar a tercers les seves llistes de clients.

CS RENT A CAR, no podr脿 utilitzar ni revelar informaci贸 personal confidencial, sense el consentiment expl铆cit de l’usuari.

CS RENT A CAR, podria revelar o tindre acc茅s a la informaci贸 personal si fos requerit per la llei o en la creen莽a de bona fe de que tal acci贸 茅s necess脿ria per: donar conformitat a les lleis o respectar els processos legals de CS RENT A CAR. o del lloc.
 

Cs  Rent a Car lloguer vehicles i furgonetes Manresa  i Vic